Okulumuz

Okulumuzda Güvenlik

Okulumuzda ögrencilerimizin güvenliğini sağlamak için, tüm fiziksel güvenlik önlemleri alınmıştır. Okulumuz içindeki tüm kapılarımız parmak koruyucuları takılmış, pencere ve kapılara emniyet kilitleri takılmıştır. Kat aralarında güvenlik kapıları bulunup, kolonlar çarpmalara karşı yumuşak malzemeler ile kaplanmış, keskin köşeler kauçuk köşe koruyucular ile kaplanarak, muhtemel tehlikelere karşı önlemler alınmıştır. Okulumuz ayrıca kulandığı materyaller, boya ve oyun hamurlarının yanında; sağlığa zararlı olmayan, sertifikalı ve markalı ürünleri kullanmaktadır.

Okulumuzda Beslenme

Çocuklarımızın sağlıklı beslenmelerini ve günlük ihtiyaçları olan kaloriyi alabilmeleri için Özel Düzce Oyna ve Öğren Anaokulu tarafından uzman diyetisyenlerce hazırlanıp; okullara gönderilen mönüler hazırlanır. Okulumuzda bu program dahilinde sabah, öğle ve ikindi olarak olarak 3 öğün beslenme vardır. Beslenme ile ilgili notlarımız;

• * Okulumuzda öğünlerinde kesinlikle dondurulmuş ve katkı malzemeleri içeren (nugget ve patates kızartması) olan gıdalar çıkmaz. Öğünlerimizde mevsim şartlarına göre, pazar ya da marketten özenle seçilen taze meyve ve sebzeler ile hazırlanır.
  • * Okulumuzun içme sularında "cam damacana" ve "cam pompa" kullanılmaktadır.
  • * Yemeklerimizi kendi mutfağımızda pişirmenin kesinlikle daha hijyen ve tazelik olduğuna inandığımız için, tüm öğünlerimiz okulumuz bünyesinde hazırlanır.
  • * Mutfağımız standart olarak HACCP kriterlerini sağladığı gibi temizliği ve lezzetiyle de Bir Anne Mutfağı standardındadır.
  • * Pişirilen yemeklerimizden belirli sure ile 'şahit numune' saklanır.

Okulumuzda Temizlik

Okulumuz temizlik ve hijyen konusunda titizlik göstermektedir. Bu amaçla okulumuzda tam gün temizlikçi istihdam edilmektedir. Çocuklarımızın ihtiyacı olan temiz ortamı sağlarken, kullandığımız deterjanlarında mümkün oldukça doğal ve sağlığı tehlikeye atmayacak; astım ve alerjik yapılarını tetiklemeyecek ürünleri tercih ederiz.