Hakkımızda

Özel Düzce Oyna ve Öğren Anaokulu, 2015 yılında Beyciler Mah. açılmış ve aynı yıl yine Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyetlerine başlamıştır. 2-6 yaş çocuklarının fiziksel ve oyun gereksinimlerine uygun olarak düzenlenmiştir.
Bahçe içinde, anaokulu standartlarına uygun olarak inşa edilmiş olup, geniş ve aydınlık sınıflar, kış oyun bahçeleri ve eğlence salonlarında tamamı uzman olan eğitim kadrosu ile çalışmaları sürdürmektedir.
İlkelerimiz;
*Doğayla ve toplumla ilgili, farkındalık düzeyi gelişmiş, topluma ve doğaya karşı sorumluluk hisseden çocuklar yaşanabilir bir çevrenin ve çağdaş toplumun güvencesidir.
*Çocukların içlerindeki yaşama sevincini, kendiliğindenliği ve yaratıcılığı tüm yaşamlarına taşımalarını sağlamak. Okul öncesi dönem bireyin yaşama koşulsuz bakabildiği, büyüme, gelişme, öğrenme ve yaşama sevincinin hissedildiği yaratıcılık ve kendiliğindenliğin en üst düzeyde olduğu dönemdir. Bu özelliklerin yaşam boyu sürmesi iyi bir okul öncesi eğitimle olasıdır.
*"Psikolojik Düğümler" terimi psikolojide "bitmemiş işler" anlamına gelir. Bireylerde görülen birçok ruhsal sorunun temelinde çocukluk dönemindeki olumsuz yaşantı ve deneyimler olduğu görülmektedir. Özel Düzce Oyna ve Öğren Anaokulunde, varsa oluşan psikolojik düğümleri çözmeyi ve psikolojik düğümlerin oluşmasını önlemeyi temel bir ilke olarak benimsiyoruz.
*Uyumlu olmak, tek taraflı olarak uymak anlamına gelirken, uyumlaşma ise tıpkı selamlaşma gibi karşılıklı bir çaba ve eylem gerektirir. Uyumlaşmada taraflar birbirlerini önemser ve uzlaşırlar.
*Çocuklarda doğal değerler vardır: Dürüstlük, gerçekçilik, içtenlik, doğallık, nedenleri sorgulama, araştırma vb... Bu değerlerin korunmasını ve yetişkinlik dönemlerinde de canlı kalmasını önemsiyoruz.